Tryk & broderi

Tryk på beklædning

Hos Dybdahl står trykmaskinerne aldrig stille. Vi leverer hver dag beklædning med tryk til vores kunder. Vi bruger kun den bedste kvalitet og vi går op i at du får det bedste resultat hver gang.

tryk-og-broderi-2

 

 

3

Linjer

1800

Tryk om dagen

Kvalitet i tryk

Vi leverer den beklædning der skal sættes logo på og herved opnår du bedste resultat, så kvalitet på trykket holder og ser pænt ud, også efter vask. Vores maskiner er top moderne og lever op til alle de krav der til for at opnå et ens resultat hver gang. Hos os opbevarer vi tryk så næste ordre kan laves indenfor 3-6 dage. Prisen pr. tryk er fast og uden extra tillæg for påvarming.

Hvad koster det at komme i gang?

Når vi modtager en fil/logo skal den være i vektor format . Har du ikke fil der er klar rentegner vi den pris 250,00 kr. Kliche omkostninger ved første ordre er 250,00 kr pr film/farve Tryk pr stk koster fra 10.00 kr og afhænger af antal der skal bruges eller gennes til senere brug. Der kommer ikke extra omkostninger ved påvarming.

Broderi

Vi tilbyder broderi på alt beklædning skriv eller ring for priser/tilbud. Opstart starter fra 300,00 kr. Broderi fra 45,00 kr. pr stk.